Produktlansering och nedladdning

Tableau Server 2021.2.6

Vi rekommenderar att du använder den senaste underhållsversionen, som innehåller ytterligare korrigeringar.

Download Tableau Server 2021.2.6 Ladda ner den senaste versionen (rekommenderas)

Ladda ned från en dator

Tableau Server är inte tillgänglig för mobila enheter. Logga in från en dator om du vill ladda ned den.

Efter maj 2023 publiceras inte längre åtgärdade fel här. De visas istället på https://issues.salesforce.com.

Tableau Server has been updated in alignment with security best practices. We encourage Tableau Server customers to update to the latest version here.

Changes were applied to improve security. See Apache Log4j2 vulnerability in Security Bulletins for more details.

Lösta problem

Problem-id Beskrivning
1292778

Carriage return characters would sometimes not be printed into dashboards.

Contains updates to Log4J 2.15.0 to mitigate against CVE-2021-44228

1316561

A background process would sometimes return an error status after importing TSM settings.

1345560

When importing a site export created in Tableau Server it would sometimes results in a failure.

1308139

When upgrading Tableau Server on Red Hat Enterprise Linux, sometimes an error would occur.

1339587

After upgrading Tableau Server with mixed licenses (core-based and role-based), sometimes it would not be possible to set Site Role limit for Creators and Viewers roles.

Hämta filer

Har du redan ett konto på Tableau.com?

Logga in för att ladda ned dina filer

Logga in nu

Ingår med ditt konto på tableau.com

De senaste produktuppdateringarna

Åtkomst till personanpassat innehåll

Åtkomst till låst innehåll med ett enda klick

Du hittar mer information på din My Tableau-sida

Skapa, ändra och dela visualiseringar i molnet.

Förbered, anslut och hantera din data var som helst.

Analysera tillsammans med ditt team.

Inkluderar Prep Builder och Data Management.

Behöver du ett konto?

Ladda ned dina filer genom att skapa ett konto för Tableau.com med formuläret nedan. Du får även åtkomst med ett klick till allt från låst innehåll på hela webbplatsen och framtida produktuppdateringar till anpassade erbjudanden som Tableau Blueprint-utvärderingen och mycket mer.
Adress

Byggenummer

Releasedatum

Ons, 15 December, 2021

Installation Guide
Install and Configure Tableau Server

Planning to upgrade?
Tableau Server Upgrade Page